cellmaxx - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - medicrapid

Carian
hit counters
Go to content

Main menu:

cellmaxx

PRODUK > KESIHATAN > Pemakanan/Minuman > Bancuhan/Rendaman
CELL MAXX
 
 
PENYEMBUHAN
MELALUI SEL INDUK
SUM-SUM SENDIRI
 
 

Vitamin
Choline, B1 (Thiamine), B2 (Riboflavin), B3 (Niacin), B6 (Pyridoxine), B12 (Cobalamin), Ascorbic Asid, Folic Asid, Pantothenic Asid, Vitamin E, Vitamin K dan Biotin.
Asid Lemak Perlu
Omega 3, Omega 6 dan Alpha Lipoic Acid.
Mineral
Calcium, Chromium, Iron, Magnesiium, Manganese, Potassium, Zinc, Phosphrous, Sodium, Cooper, Selenium, Chromium, Chloride dan Molybdenum.
Asid Amino
Aspartic Acid, Threonine, Serine, Glutamic Acid, Proline, Glycine, Alanine, Valine, Methionine, Isoleucine, Leucine, Tyrosine, Phenylalanine, Histidine, Lysine dan Arginine.

 
 
 
 
Tahukah anda kenapa manusia sakit?
Manusia sakit akibat dari satu perkara sahaja. Dr Raymond Francis mengatakan bahawa, manusia sakit kerana bilangan sel yang mati dalam badan lebih banyak daripada bilangan sel yang baru dihasilkan.
Menurut Thomas Edison pula, doktor pada masa hadapan tidak lagi akan memberi perhatian kepada rawatan.
Kita tidak mahu lagi jatuh sakit...
 
 
 KETAHUILAH! DENGAN KEAJAIBAN DARIPADA KHAZANAH ALLAH SWT YANG MANA PRODUK CELLMAXX MAMPU MERAWAT SEGALA JENIS PENYAKIT TERMASUKLAH PENYAKIT-PENYAKIT KRONIK SEPERTI
>> CANCER >> KENCING MANIS >> ANGIN AHMAR >> MIGRAIN >> RESDUNG >> PENYAKIT JANTUNG >> GOUT >> DARAH TINGGI >> PARKINSON >> PSORIASIS >> ECZEMA >> KETARAK >> AUTISM >> BOTAK KEPALA >> KEMURUNGAN >> SAKIT OTOT >> SAKIT LUTUT >> SAKIT TULANG BELAKANG >> KETUMBUHAN >> ALZHEIMER >> MAMPU MENINGKATKAN KEGAIRAHAN SEKS

Kajian klinikal MEMBUKTIKAN "Aphanizomenon Flos Aquae" (AFA) MENYOKONG sistem PENYEMBUHAN badan dengan membantu MENJANA semula dan PEMBAIKAN SEL-SEL, ORGAN dan TISU yang rosak secara semulajadi.

Pengambilan "1 Sachet" sehari seumpama mengeluarkan "IBU SEL" dan SEL-SEL BARU dari SUM-SUM yang diperlukan oleh tubuh badan untuk MERAWAT dan MENINGKATKAN sistem IMUNISASI manusia secara SEMULAJADI tugasnya mengACTIVEkan dan mengHIDUPkan 3JUTA sehingga 4JUTA SEL-SEL yang dah MATI dalam masa 1 Jam.
Adakah anda sanggup keluarkan RM30k untuk keluarkan Air Sum-Sum
dari badan anda untuk Rawatan?
CELL MAXX bukan sahaja MEMULIH malah MENCEGAH dan MERAWAT segala penyakit-penyakit seperti di atas dan banyak lagi.
 
 
CELLMAX adalah makanan kesihatan berasaskan ALGA BIRU HIJAU yang dikenali sebagai 'Aphanizomenon Flos Aquae' (AFA) berasal dari tasik KLAMATH, OREGON.

Produk ini kaya dengan pelbagai nutrisi lengkap seperti 
<< POLISAKARIDA << PHYCOCYANIN << KLOROFIL << L-SELECTIN << LIGAND << VITAMIN << MINERAL BETA KAROTENA << ASID AMINO << PHENYLETHYLAMINE

*Kajian di MASSACHUSETTS General Hospital dan sekolah perubatan HARVARD mendapati bahawa "CELLMAXX" MENINGKATKAN tahap darah "Asid Eicosepentaenoic" (EPA) dan "Asid Docosahexaenoic" (DHA).

EPA dan DHA yang dikenali sebagai PENYUMBANG kepada fungsi optimum SISTEM ORGAN yang BANYAK termasuk SISTEM SARAF dan selain dari itu juga CELLMAXX mampu MENINGKATKAN tahap darah "Asid Lemak Omega-3. Para penyelidik mendapati ianya lebih berkesan daripada minyak kacang soya.
*Sekumpulan "SCIENTISTS" di Hospital Royal Victoria, Montreal Canada.

MENUNJUKKAN bahawa PENGAMBILAN "CELLMAXX" boleh MEMBUNUH SEL "KANSER" semulajadi.
✔️
RATUSAN RIBU PRODUCT TELAH TERJUAL
✔️
RATUSAN RIBU PENGGUNA YANG "REPEATED"
✔️
% LULUS HALAL JAKIM /(S)/(22.00)/492/2/1-084-11/2014
✔️
LULUS KKM - 163/S/95 JLD 74
✔️
USDA Organic
TIDAK mengandungi Kimia dan Pewarna apa lagi pengawet.
 
 
Berapa lama untuk nampak kesan selepas pengambilan CellMaxx?
1. Tiada tempoh dan kuantiti tertentu yang perlu diambil untuk memberikan kesan penyembuhan. Tertakluk kepada beberapa faktor seperti umur, jantina, jenis penyakit, tahap 
penyakit, amalan pemakanan, toksin dalam tubuh, gaya hidup dan keberkesanan sistem tubuh anda bertindakbalas terhadap pengambilan produk CellMaxx. Ianya akan memberikan keutamaan kepada penyakit yang lebih utama dari yang utama.
 
2. CellMaxx TIDAK menyembuhkan dari sebarang penyakit. Ianya merangsang tubuh untuk berfungsi menghasilkan semula Stem Sel dan yang menyembuhkan adalah Stem Sel dari dalam tubuh secara semulajadi tanpa menggangu sistem tubuh.
 
3. Ubat-ubatan yang mengurangkan sistem imun (immunosuppressants) seperti azathioprine (Imuran), basiliximab (Simulect), cyclosporine (Neoral, Sandimmune), daclizumab (Zenapax), muromonab-CD3 (OKT3, Orthoclone OKT3), mycophenolate (CellCept), tacrolimus (FK506, Prograf), sirolimus (Rapamune), Prednisolone (Deltasone, Orasone) dan corticosteroids (glukokortikoid) mungkin berinteraksi dengan Aphanizomenon flos-aquae.
Oleh kerana bahan utama CellMaxx ialah Aphanizomenon flos-aquae (AFA), anda dinasihatkan untuk berunding dengan doktor anda terlebih dahulu sebelum mengambil CellMaxx.
 
 
AHLI CELLMAXX
Klik Logo >>>>>
 
 
 
BELI
SEKARANG

RM180.00

Semenanjung

RM185.00
Sabah/Sarawak

 
 
 
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu