dananiaga - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - medicrapid

Carian
hit counters
Go to content

Main menu:

dananiaga

MEDIA > info
 
 
 
KlassiFieds
 
 
 
 
 
Ketahui lebih lanjut bagaimana Dananiaga membantu anda untuk dapatkan sumber kewangan perniagaan. Ingat! Terus masuk ke akaun anda...
Sila klik logo Dananiaga di bawah
V V V V
 
 
 
 
 
 
 
Main-main pun boleh dpt RM20-RM30 sehari. Bkn MLM, dana untuk orang berniaga, tapi boleh unutk tujuan lain, daripada top-up tidak dapat apa-apa, rugi WhatsApp kawan-kawan, fb & lain-lain media sosial ramai.
Daftar PERCUMA. Bermula dengann RM10.00 utk STAGE 1, dan urusan pembayaran secara (bank-in) terus ke akaun peribadi. Makna, gerenti dapat balik dan boleh dapat berterusan bergantung sejauh mana kita promot dalam media sosial.
Tidak ada orang kedua, 3, 4, 5 & atas-atas lagi. Yang ada PENAJA (org yg ajak masuk) Siapa daftar dia terus jadi penaja. Bawah pula berapa ramai yang hendak join, tak ada bawah, bawah lagi & lagi.
Baca & faham betul2 plan Dananiaga ni macamana boleh bantu & dibantu sekaligus dapat menyelesaikan masalah kewangan kita.
 
🌺 DILANCAR November 2015 🌺
Apa kelebihan Program Dananiaga2u
Anda boleh melancarkan BANTU dan DIBANTU sebagai pendapatan sampingan anda setiap bulan (part-time) ataupun mengumpul DANA untuk sesuatu tujuan khas (full-time).

Terlalu banyak kelebihan sistem Dananiaga2u, antaranya termasuklah: Sistem BANTU dan DIBANTU yang pertama di dunia dan ahli komuniti bertambah dari hari ke hari.

Sistem BANTU dan DIBANTU yang telus, dari AHLI kepada AHLI tanpa perlu melalui admin. Proses pendaftaran PERCUMA dan boleh dilakukan sendiri tanpa perlu melalui pihak ketiga.

Sistem BANTU dan DIBANTU yang sistematik dan tersusun. Anda tahu ke mana anda salurkan wang anda dan turut berpeluang menerima bantuan yang lebih besar dari wang yang dibantu

Sistem BANTU dan DIBANTU akan sentiasa terus berkembang secara sendiri dan berjalan secara automatik di masa hadapan.

Sistem BANTU dan DIBANTU yang menggunakan segala teknologi terkini IT.

Sistem BANTU dan DIBANTU yang sangat ringkas dan modal kecil.

Sistem BANTU dan DIBANTU yang mempunyai prinsip yang mudah. Setiap peserta berusaha menjemput lima (5) peserta baru yang ingin membantu hanya RM10 kepada mereka.

Sistem BANTU dan DIBANTU yang adil dan saksama:

Ahli yang rajin mencari peserta akan mendapat lebih

Saling bantu-membantu pemberi dan penerima melalui sistem GiveBack.

Ahli yang rajin mempromosi laman web dan bekerja bersama-sama kumpulan (ahli lain) serta berani untuk memberi jumlah yang besar akan diberi keutamaan dalam pembahagian auto-placement.

Sistem Dananiaga2u bukanlah sistem Money Game, MLM, Skim Pelaburan Cepat Kaya, FOREX, fraud atau penipuan online.

Sistem DanaNiaga2u:
Tidak mengajak ahli menjadi kaya, tetapi untuk hidup lebih selesa bersama-sama dan membentuk perpaduan masyarakat.

Melahirkan ahli yang sukses dan berjiwa mulia.

Bukanlah suatu perniagaan yang memerlukan ahli untuk menjaja kemewahan diri.

Tidak memaksa sesiapa untuk membantu dan dibantu.

Boleh melembutkan kedegilan dan keegoan masyarakat supaya tidak terlalu berpaksikan kebendaan (materialistik).

Adalah sebuah komuniti dan keluarga. Bukan pesaing dalam perniagaan. Semakin besar komuniti pembantu DanaNiaga2u, semakin banyak kebaikan yang boleh diperolehi.

Persatuan Networker Malaysia
Dananiaga2u bukan pelaburan SKIM CEPAT KAYA atau yang seumpamanya, bila join bayar RM10.00 (ada org pegang duit kita atau pemegang amanah) enam (6) bulan atau setahun kemudian akan dapat RM100 atau RM500 (mengikut terma & syarat).

Dengan menyertai Dananiaga2u dan bayar hanya melalui (bank-in/online) RM10.00 kepada penaja (orang yang memperkenal), dalam masa 10 minit jika ada rakan join, sudah dapat balik RM10.00 Itu yang dikatakan BANTU & DIBANTU!

Contoh paling senang
A bayar pada penaja RM10.00.
B pula join dan bayar pada A RM10.00 sekaligus sudah dapat balik RM10.00, tidak perlu tunggu enam (6) bulan atau setahun.
Begitu juga jika C hendak join, C pula bayar pada B, RM10.00
Jika C join bawah A, bermakna A untung RM10.00

Yang jelas tidak ada risiko rugi, kecuali selepas join diam saja langsung tidak promot link dalam media sosial atau beritahu rakan.

Jika begitu lebih baik niat sedekah sahaja RM10.00, dapat juga pahala.

 
 
Anda dah faham kan, jangan buang masa klik logo Dananiaga sekarang, Daftar PERCUMA
Sila klik logo >>>
 
 
 
JIKA anda kurang faham sila hubungi
019-9542246
untuk ketahui rahsia wang masuk ke akaun sendiri tanpa henti!
 
 
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu