herbatangas - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - medicrapid

Carian
hit counters
Go to content

Main menu:

herbatangas

PRODUK > KESIHATAN > Ibu & Bayi > Bersalin
HERBA TANGAS
 
RAHSIA
PERAPI WANITA
 
 
 
 
Mengandungi rahsia lama bagi menjaga kerapian bahagian sulit wanita. Bertangas adalah sangat penting bagi kaum wanita dan tidak hanya terhad kepada ibu bersalin sahaja. Ianya mampu mengeluarkan peluh bersama segala toksik dalam badan. Walaupun ia sering mendapat keutamaan wanita bersalin, tetapi bertangas juga adalah sangat baik untuk wanita selepas haid.

Bagi ibu bersalin, bertangas membantu proses penyembuhan dan pengecutan saluran sulit dan rahim. Dalam masa jangka penjang ia dapat menghindari masalah seperti keputihan, saluran sulit yang longgar, rahim rendah dan prolaps. Oleh itu wanita selepas haid juga harus menitikberatkan bertangas untuk mengelakkan masalah sakit puan pada masa hadapan.

Ramuan yang terkandung dalam Herba Tangas Anugerah ini merupakan adunan herba tradisional yang kebanyakkannya dikutip dari pelusuk hutan tanah air. Semakin ramai golongan wanita mula mendekati bertangas kerana khasiatnya yang sangat tinggi dengan hanya kaedah yang sangat mudah.
 
 
Cara Guna
Rebus satu pek sehingga mendidih. Kemudian masukkan ke dalam baldi. Wapkan bahagian luka atau tidak luka seelok-eloknya selama 20 minit. Gunakan kain selubung seperti kain batik dan lain-lain untuk menutupi bahagian paras pinggang hingga ke bawah kaki dan baldi untuk memastikan wap terkumpul secara maksima. Untuk mendapatkan kesan kebaikan yang maksimum, lakukan kaedah bertangas ini selang dua atau tiga hari sehingga habis tempoh berpantang iaitu 44 hari.minit.

Ramuan
Halba, serai, daun limau purut dan temukunci
 
 
 
BELI
SEKARANG

RM58.00
Semenanjung

RM64.00
Sabah/Sarawak

 
 
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu