lulurkasturi - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - medicrapid

Carian
hit counters
Go to content

Main menu:

lulurkasturi

PRODUK > KESIHATAN > Anggun > Wangian
LULUR KASTURI
 
BUKAN
SEKADAR HARUMAN
 
 
 
 

Gunakan untuk
Sebagai harumanan tubuh mengganti minyak wangi.
Menyerikan wajah dan sebagai bedak asas (doa penyeri telah dimasukkan).
Melicinkan kulit muka dan tubuh.
Diwapkan untuk melembabkan wajah.
Mencegah bau badan.
Menutup cakra (aura) tubuh yang pecah dan bocor.
Menaikkan tahap keintiman suami isteri.
Sebagai ikhtiar merawat dan mencegah sihir, gangguan iblis, jin dan syaitan.
Haruman Syifa penenang jiwa dan fikiran.
Sebagai tangas wanita selepas haid dan bersalin.
Dicampurkan dalam bunga rampai majlis perkahwinan.
Berdasarkan kajian dibuat ilmuan Islam terutama Imam Ibnu Qayyim Al-Jauziyyah r.a dan ahli-ahli perubatan Islam.

Khasiat kasturi
Memberi kuatan roh. Haruman adalah santapan roh, manakala kasturi merupakan sewangi-wangi dan sebaik-baik haruman sebagaimana sabda Rasulullah; "Sebaik-baik wangian adalah minyak kasturi'. (Hadis riwayat Muslim).
- Menenangkan jiwa. - Mencerdaskan akal dan menyihatkan otak. - Menghilangkan ketakutan dan kebimbangan. - Menghilangkan debaran jantung. - Menghilangkan sesak nafas. - Melegakan lelah (astma). - Menyedarkan orang yang pengsan. - Memperkuatkan organ luaran tubuh. - Menghilangkan rasa gementar. - Menghilangkan sejuk tubuh. - Membuang angin berlebihan dalam tubuh. - menawarkan racun atau bisa binatang. - Menghilangkan kesakitan sewaktu buang air kecil. - Menjernihkan mata putih pada mata. - Berfungsi memelihara kesihatan secara keseluruhan. - Mencegah wabak penyakit. - Melanjutkan usia. - Meredhakan Allah SWT, menyukakan para malaikat dan orang-orang soleh dan sebaiknya dapat mengusirkan syaitan laknatullah dan kuncu-kuncunya.
Menurut Imam Syafie r.a, bahawa antara perkara yang dapat menguatkan badan jasmani ialah dengan mencium bau-bauan yang harum (seperti kasturi). 

Asli al-Haramain 
didatangkan khas dari tanah Suci Makkah al Mukarramah dalam bentuk lebih asli, tiada campuran bahan kimia. Keharumannya menyerlah dan menyerap ke dalam kulit tubuh bila dilulur keseluruh badan dalam keadaan tubuh yang lembab selepas mandi atau dilulur ke muka dan tangan selepas berwuduk.
Ditenagakan dengan ayat-ayat syifa, selawat dan solat hajat yang dilakukan dalam Masjidil Haram Makkah. Doa ini dibacakan ketika melakukan Tawaf Sunat dan di tempat-tempat mustajab di sekeliling Kaabah seperti belakang makam Ibrahim, Multazam dan dalam Hijir Ismail (dalam ruang Kaabah terbuka).
Ia membantu merawat pelbagai penyakit rohani dan jasmani. Setiapkali anda gunakan niatlah sebagai salah satu sunnah Rasulullah untuk mendapatkan pahala serta merawat penyakit yang dihajati.

 
 
BELI
SEKARANG

RM98.00
Semenanjung

RM103.00
Sabah/Sarawak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu