tungkuhimalaya - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - medicrapid

Carian
hit counters
Go to content

Main menu:

tungkuhimalaya

PRODUK > KESIHATAN > Ibu & Bayi > Bersalin
TUNGKU HIMALAYA
 
 
KURANGKAN
STRESS
 
 
 
 
 

DIREKA khusus untuk mengurut diri sendiri dan ianya amat mudah digunakan. Hanya tekan/tuam perlahan-lahan pada badan anda dan amat sesuai digunakan untuk aromatherapy.
TUNGKU HIMALAYAN ini amat sesuai bagi anda yang berdepan dengan masalah lenguh-lenguh atau sakit-sakit badan selepas seharian bekerja. Dengan mengurut menggunakan produk ini akan melancarkan perjalanan darah, meningkatkan metabolisma, mengurangkan stress, kepenatan sekaligus mengembalikan kesegeran tubuh yang tidak bermaya.
Bagi wanita lepas bersalin, anda tidak lagi perlu memanaskan batu atau alat-alat yang seumpamanya. Dengan TUNGKU HIMALAYAN anda hanya perlu letak pada tubuh kemudian buat bulatan perlahan-lahan sama ada dari kanan ke kiri atau sebaliknya.
Produk ini diperbuat daripada Garam Bukit dan rempah ratus dari alam. Untuk menjaga hayat tungku ini elakkan dari terkena air.
Sekiranya lapisan kain luar kotor, anda boleh membersihkannya atau menukar dengan kain baru iaitu; keluarkan bahan-bahan di dalamnya. Setelah diganti kain baru masukan balik bahan-bahan tersebut dan ikat kemas-kemas.

 
 
 
BELI
SEKARANG

RM59.90
Semenanjung

RM63.90
Sabah/Sarawak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu