urutarjuna - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - medicrapid

Carian
hit counters
Go to content

Main menu:

urutarjuna

MEDIA > info
 
 
 
Cara Urutan
 
 
》》Waktu paling sesuai adalah ketika isteri datang bulan.

》》Buat 3 hari direct setiap malam sebelum tidur mengikut step yang diberikan.

》》Sebolehnya 20 minit keatas dan tidak perlu basuh hanya lap sahaja dengan kain bersih sebelum tidur tetapi sekiranya tidak selesa dan ingin basuh, pastikan selepas 30 minit sesi urutan selesai basuh dengan air suam.

》》Hari ke 4 rehat dahulu sebolehnya hari ke 5 baru bersama isteri.

》》 Sekiranya ingin yang terbaik, lakukan step sama selama sebulan setiap minggu, ulang dan ulang, setelah anda dapat apa yang dihajati maka, gunakan Arjuna Oil bila perlu sahaja.

》》Semasa tempoh rawatan step kesemua step dan tarik satu hala sahaja jangan buat dua hala kerana dikhuatiri anda menjurus ke arah beronani.
Semasa rawatan sekiranya anda terkeluar air mani akibat tidak tahan maka hendaklah ulang semula step atau sebelum nak terkeluar berhenti terus dari rawatan dan pastikan anda tidak mengeluarkan air mani.
Sekiranya terkeluar juga maka anda gagal.

》》Ini adalah persediaan rawatan, cara yang diberikan adalah yang paling terbaik untuk zakar, sekiranya hendak bersama & urutan pun boleh tetapi percayalah bahawa anda baru sahaja merawatnya maka persembahannya di ranjang akan terbantut kerana keletihan.

》》Ambil bersama Arjuna Booster unukt membantu merawat dari dalam serta menghasilkan sel-sel zakar yang kuat dan bertenag. Dalam masa sama Arjuna Booster bertindak meningkatkan testron lelaki membuatkan persembahan lebih hebat.
 
 
 
HARAP MAKLUM
KAMI tidak bertanggungjawab sekiranya menggunakan produk ini atas tujuan MAKSIAT. 
 
 
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu